S prezidentom Schusterom sa radím často

Prezidentovi stále veľmi záleží na tom, aby Košice napredovali a rozvíjali sa. Je to náš spoločný cieľ, o ktorom často a dlho diskutujeme. On Košice skrátka miluje a som rád, že aj vo veku 90 rokov hýri svojou legendárnou aktivitou a ja ako primátor sa naňho môžem kedykoľvek obrátiť.

PRACOVŇA V HISTORICKEJ RADNICI

Pri príležitosti jeho jubilea sa nám podarila skvelá vec. Pán prezident bude mať po novom pracovňu v Historickej radnici. Práve jeho zásluhou došlo k rekonštrukcii tejto budovy. Dnes v nej môžeme hrdo prijímať vzácnych hostí, významné zahraničné návštevy, ale aj dôležité rozhodnutia. Je dôstojným stánkom pre rôzne príležitosti a udalosti. Prezident Schuster do Historickej radnice vrátil život a mňa teší, že sme mu mohli dať takýto darček. Určite sa tomu potešia aj Košičania a Košičanky, ktorých bude môcť prijímať na stretnutia a rozhovory. Ja rozhodne po jeho cenné rady chodiť budem.

ROZVOJ KOŠÍC BOL ZA SCHUSTERA PRIORITOU

Historická radnica je len jedným z množstva dôležitých projektov, ktoré Rudolf Schuster za svojho primátorovania zrealizoval. Hlavná ulica, Spievajúca fontána a veľa ďalších Košice posunuli k lepšiemu. Odkedy som primátorom, mám rovnaký cieľ. Len mesto, ktoré sa rozvíja, ktoré napreduje, má budúcnosť.

Nová plaváreň, Národné tréningové centrum, domov komunálnych služieb v Krásnej, Košická futbalová aréna, revolučné vykurovanie mesta vďaka teplovodu z Ďurkova… Všetky tieto projekty a stovka ďalších, ktoré sme rozbehli a množstvo z nich už aj stihli dokončiť, sú pokračovaním jasnej vízie, ktorú pred rokmi začal tvoriť Rudolf Schuster. Vízie spraviť z Košíc moderné a úspešné mesto, na ktoré budeme spoločne hrdí.

Som vďačný za to, že som jedným z tých, ktorý môže v napĺňaní tejto vízie pokračovať, a že sa pritom môžem stále obrátiť na jej priekopníka.

Vďaka, pán prezident. Všetko najlepšie k Vášmu jubileu a teším sa na naše ďalšie rozhovory.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie