HOTOVO HLÁSI AJ NTC

Už máme aj skolaudované. Dolaďujeme už len posledné drobnosti, aby sa tu mohol každý tenista či bedmintonista zo širokého okolia, od profesionálov po športových nadšencov, naplno realizovať. Každý tu urobil skvelú robotu. Ďakujem všetkým, ktorí sa zaslúžili o vznik a vybudovanie tohto úžasného športového stánku, do ktorého výslednej podoby sme zakomponovali aj požiadavky verejnosti. Na začiatku bolo len zanedbané ihrisko – zarastené trávou a dlhodobo nevyužívané.  Výsledkom je nádherné športovisko, ktoré nám môžu právom závidieť. NTC otvárame 15. mája a ja vás srdečne pozývam pozrieť si ho. 

OSLAVY DŇA MESTA SA ZĎALEKA NEKONČIA

Veľkolepé odovzdanie Spievajúcej fontány, aj za účasti prezidenta Rudolfa Schustera a koncertu legendárnej skupiny NO NAME, máme síce za sebou, no Oslavy Dňa mesta skrývajú ešte viacero chuťoviek.

V pondelok 6. mája  nás čaká 1. ročník festivalu Creative Streets v Košiciach za účasti mladých umelcov zo susedných krajín, ktorí veľkoplošnými maľbami ovplyvnia vizuálny vzhľad Mestskej časti Sídlisko KVP. Zúčastnia sa ho umelci z Poľska, z Maďarska, zo Švajčiarska, z  Českej republiky a samozrejme nechýba ani združenie umelcov Walldesign zo Slovenska.

V utorok si nenechajte ujsť Galaprogram Dňa mesta Košice od 20:00 pri Spievajúcej fontáne. Tešiť sa môžete na exkluzívny hudobný a tanečný program plný hostí, spevákov, hudobníkov a tanečníkov. Účinkujú: Orchester, dirigent a sólisti Národného divadla Košice, Tanečné štúdio Adriany Vrbovej, moderátor Richard Herrgott a ďalší. Ak budete mať čas aj o niečo skôr, príďte sa pozrieť na Sprievod rytierov o 13:00 na Hlavnej ulici. Budeme vztyčovať mestskú vlajku a prebehne aj slávnostný ceremoniál udeľovania Cien mesta Košice a  Cien primátora mesta Košice.

Je toho, samozrejme, ešte oveľa viac. Budem sa na vás na všetkých podujatiach tešiť.

Celý program Osláv Dňa mesta Košice si pozrite na https://www.denmestakosice.sk/