1000 LITROVÝ KOTOL OPÄŤ POMÁHAL

Košičania, ďakujem vám za to, že tohtoročné Vianoce v Košiciach robíte nie len rozprávkovými ale najmä ľudskými. Množstvo pomoci pre ľudí v núdzi, ktorú sa vďaka vám podarilo vyzbierať na Primátorskom punči, Mikulášskom behu a najnovšie aj na Anjelskej kapustnici, je skutočne obdivuhodné. Oveľa viac ľudí sa tak môže tešiť na skutočne šťastné a veselé Vianoce.

Košičania, ďakujem vám za to, že tohtoročné Vianoce v Košiciach robíte nie len rozprávkovými ale najmä ľudskými. Množstvo pomoci pre ľudí v núdzi, ktorú sa vďaka vám podarilo vyzbierať na Primátorskom punči, Mikulášskom behu a najnovšie aj na Anjelskej kapustnici, je skutočne obdivuhodné. Oveľa viac ľudí sa tak môže tešiť na skutočne šťastné a veselé Vianoce.

ANJELSKA KAPUSTNICA OPÄŤ POMÁHALA

1 000-litrový kotol anjelskej kapustnice už tradične rozvoniaval po celej Hlavnej ulici a už tradične sa vďaka tomuto symbolu Vianoc podarilo pomôcť chudobným rodinám s deťmi. Výťažok z každej misky za symbolické dve eurá putoval neziskovej organizácii Úsmev ako dar. Benefičnú kapustnicu sme varili už po desiatykrát, a to vďaka spolupráci spoločnosti Úsmev ako dar, reštaurácie ROSTO Košice, Mesta Košice a ďalších podporovateľov. Neskromne dodám, že okrem benefičného rozmeru sa nám vydarila aj chuťovo a určite potešila brušká všetkých, ktorí jej kúpou pomohli dobrej veci.

KOŠICKÉ ROZPRÁVKOVÉ VIANOCE VYVRCHOLIA BOHATÝM PROGRAMOM

Do Štedrého dňa nám ostáva už len necelý týždeň a to znamená, že nás čaká to najlepšie z programu Košických rozprávkových Vianoc. Pri Immaculate sa môžete tešiť na pokračovanie vianočných trhov a každý deň pribudne aj skvelý kultúrny program. V pondelok 19.12. Hlavnú ulicu ovládne tanečná show dvoch známych košických skupín – tanečnej školy Outbreak a skupiny Who´s that kidz.

V utorok nás na vianočnú nôtu naladia čarovné vianočné melódie Veroniky Rabada a jej skupiny. Streda bude patriť opäť tancu. Vianočná greatest show v podaní Unostar dance studia, plného majstrov Slovenska, Európy i sveta. Môžeme sa tešiť na najkrajšie vianočné tanečné prekvapenia od tanečníkov všetkých vekových skupín. Vo štvrtok si pre nás pripravila zaujímavý program MČ Západ, opäť plný spevu, tanca a zábavy.

Deň pred Vianocami, v piatok 23.12., nás čaká parádny Vianočný koncert, s vianočnými koledami, tradičnými hitmi a veselými príbehmi v podaní Roba Opatovského. Park medzi Immaculatou a budovou Štátneho divadla sa nám zmení na čarovný svet najznámejších rozprávkových postavičiek pripravených zabávať sa, fotiť a tancovať, aby rozveselili každú detskú tvár. Cez sviatky Vás necháme oddýchnuť v kruhu najbližších, no nebojte sa. Na Silvestra sme pre Vás nachystali ďalšie chuťovky.

Košičania, z celého srdca Vám želám krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkov. Nech nám všetkým po tomto náročnom roku dodajú potrebnú energiu a radosť do toho nového.

Program Košických rozprávkových Vianoc nájdete TU

 

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Budove magistrátu sme dali “zelenú”

Hlavné schodisko budovy Magistrátu mesta Košice na Tr. SNP 48 môže opäť naplno využívať verejnosť aj zamestnanci úradu. Práce na revitalizácii budovy košického magistrátu, v rámci

Na KVP máme nový chodník pre cyklistov a chodcov

Fanúšikovia aktívneho pohybu môžu využívať zrekonštruovaný takmer kilometer dlhý spoločný cyklistický chodník a chodník pre chodcov na Sídlisku KVP popri Triede KVP medzi križovatkami Moskovská trieda

Opravili smej 41-ročnú strechu Krematória

Okrem sanácie, opravy a zosilnenia nosných oceľových konštrukcií pôvodnej 41-ročnej strechy došlo v opravovanej časti budovy aj k výmene elektroinštalácie a nainštalovaniu úsporných svietidiel. Takisto