Poďme spoločne dokončiť rozbehnuté

Košičania, ďakujem Vám. Za každý jeden hlas, za prejavenú dôveru a najmä za obrovskú česť byť Vašim primátorom ďalšie štyri roky. Tieto voľby sú pre mňa ocenením našej tvrdej a čestnej práce, no najmä záväzkom v nej ďalej naplno pokračovať. A to robíme od prvej minúty.

Košičania, ďakujem Vám. Za každý jeden hlas, za prejavenú dôveru a najmä za obrovskú česť byť Vašim primátorom ďalšie štyri roky. Tieto voľby sú pre mňa ocenením našej tvrdej a čestnej práce, no najmä záväzkom v nej ďalej naplno pokračovať. A to robíme od prvej minúty.

Moje prvé pracovné dni po voľbách prežívam najmä stretnutiami so staronovými poslancami aj nováčikmi v mestskom zastupiteľstve. Je dôležité sa spoznať a hľadať prieniky pre vytvorenie spolupráce. Hodnotové aj programové. Aby sme to množstvo skvelých projektov, ktoré sa nám podarilo naštartovať v minulom volebnom období, dotiahli do úspešného konca.

SPOLUPRÁCA PRINÁŠA VÝSLEDKY

Vo voľbách to ukázala moja široká koaličná podpora, teraz na ňu treba nadviazať. Preto sa chcem postupne stretnúť s každým členom nového košického zastupiteľstva a hľadať medzi nami to, čo nás spája. Kampaň bola intenzívna, často zbytočne tvrdá a útočná. Košičania však rozhodli a je teraz na nás, začať spolupracovať pre dobro Košíc.

Ja ponúkam spoluprácu každému, kto chce pracovať pre naše mesto a pre jeho budúcnosť. Máme skvelú príležitosť spojiť sa a dokončiť rozbehnuté.

VĎAKA VÁM MÔŽEME POKRAČOVAŤ V ČESTNEJ PRÁCI

Za uplynulé štyri roky sa nám podarilo naštartovať Košice smerom k lepšej budúcnosti. Podarilo sa nám skoncovať so starými praktikami a začať veci robiť čestne, transparentne, kvalitne a najmä pracovať pre všetkých Košičanov, nielen pre pár vyvolených ako tomu bolo zvykom predtým.

Máme rozpracovaných viac ako 100 rozvojových projektov a mnohé ďalšie pribudnú. Chceme nadviazať na veľký reštart športu v Košiciach. Dokončiť KFA a vybudovať k nej modernú futbalovú akadémiu. Dokončiť rekonštrukciu Angels arény, vybudovať najmodernejší plavecký komplex na Slovensku či  Národné tréningové centrum pre našich tenistov.

Chceme pokračovať v rozsiahlych opravách chodníkov a ciest, vrátane dokončenia Slaneckej, pokračovať v historicky najväčšej oprave škôl a škôlok a naďalej opravovať a prenajímať nájomné byty ľuďom, ktorí ich najviac potrebujú.

Ideme sa pustiť aj do ambicióznych a dlhodobých vízií, akými sú nové mestské centrum na Hornáde či revolúcia v mestskej doprave na najbližších 30 rokov.

Košičania si vo voľbách vybrali pokračovanie čestnej práce. Teraz je na nás, aby sme vašu dôveru nesklamali.

A my nesklameme. Hovorím to často, pretože je to dôležité – som primátorom najúžasnejšieho mesta plného úžasných ľudí, ktorí si zaslúžia len to najlepšie.

Ja pre to opäť spravím všetko, čo bude v mojich silách.

Ďakujem Vám.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie