NA ÚTOKY ODPOVEDÁME PRÁCOU

Predvolebná kampaň vrcholí a žiaľ, niektorí kandidáti sa rozhodli miesto súťaže nápadov a riešení skočiť na vlnu osobných útokov a klamstiev. Mrzí ma to, ale nemôžem povedať, že by som bol prekvapený. Na vlastnej koži som to zažil pred štyrmi rokmi, keď sa staré kádre všemožne snažili udržať pri moci.  Dnes sa k nej chcú vrátiť s pomocou svojich nových koní, metódy však ostávajú. Nové tváre, rovnaké praktiky.

Predvolebná kampaň vrcholí a žiaľ, niektorí kandidáti sa rozhodli miesto súťaže nápadov a riešení skočiť na vlnu osobných útokov a klamstiev. Mrzí ma to, ale nemôžem povedať, že by som bol prekvapený. Na vlastnej koži som to zažil pred štyrmi rokmi, keď sa staré kádre všemožne snažili udržať pri moci.  Dnes sa k nej chcú vrátiť s pomocou svojich nových koní, metódy však ostávajú. Nové tváre, rovnaké praktiky. My to tak robiť nechceme a nebudeme. Nenecháme sa stiahnuť na ich úroveň. Až do konca kampane nebudeme reagovať na osobné ataky niektorých kandidátov. Aj politici musia ísť v týchto ťažkých časoch príkladom a nie ešte rozdúchavať vášne. Preto naplno pokračujeme v našej čestnej práci. To je najlepším zrkadlom pre ich útoky a hnev.

NENECHAJME ICH PREBUDIŤ TO NAJHORŠIE V NÁS

Ich praktiky sú všetkým Košičanom dobre známe. Teraz svoju antikampaň rozbehli naplno. Svoje útoky a klamstvá šíria cez falošné stránky a profily na sociálnych sieťach, tvoria hanlivé grafiky a billboardy, ešte donedávna ľuďom dávali falošné papuče a posielali falošné šeky. Tesne pred minulými voľbami dokonca zaútočili na to najcennejšie, čo mám – na moju rodinu. Buďme ostražití, pretože staré kádre sa neštítia ozaj ničoho. Ja spravím všetko pre to, aby som zabránil ich návratu k moci.

POKRAČUJEME V ČESTNEJ PRÁCI

Spoločne s mojim tímom sme presvedčení, že sa nám to najlepšie podarí tak, že budeme pokračovať v čestnej práci. Že budeme naďalej prinášať výsledky v prospech Košičanov rovnako ako v uplynulých štyroch rokoch. Vďaka tomuto  prístupu máme dnes rozbehnuté mesto, ktoré sa rozvíja vo všetkých kľúčových oblastiach. Podarilo sa nám zrealizovať viac ako 100 projektov pre Košice, na ktorých sa aktuálne pracuje.

Podarilo sa nám to vďaka tomu, že sme vystavili jasnú stopku starým praktikám. Žiadne korupčné kauzy, žiadne predražené zákazky, žiadne prípady rodinkárstva. Neexistujú. Sme stále takí, akých ste nás zvolili. Bývame v tých istých bytoch, jazdíme na tých istých autách. Určite si pamätáte, s čím prichádzali do funkcií naši predchodcovia a s čím odchádzali.

Robia totiž všetko pre to, aby ste na to zabudli. Ich antikampaň má jasný cieľ – vzbudiť v nás emócie, aby sme o dva týždne nerozhodovali na základe výsledkov ale v hneve. Majú na to značné prostriedky, ktoré v posledných dňoch kampane určite naplno využijú.

  1. októbra však rozhodnete len a len vy. Nevyberte si hnev.

Vyberte si čestnú prácu.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Budove magistrátu sme dali “zelenú”

Hlavné schodisko budovy Magistrátu mesta Košice na Tr. SNP 48 môže opäť naplno využívať verejnosť aj zamestnanci úradu. Práce na revitalizácii budovy košického magistrátu, v rámci

Na KVP máme nový chodník pre cyklistov a chodcov

Fanúšikovia aktívneho pohybu môžu využívať zrekonštruovaný takmer kilometer dlhý spoločný cyklistický chodník a chodník pre chodcov na Sídlisku KVP popri Triede KVP medzi križovatkami Moskovská trieda

Opravili smej 41-ročnú strechu Krematória

Okrem sanácie, opravy a zosilnenia nosných oceľových konštrukcií pôvodnej 41-ročnej strechy došlo v opravovanej časti budovy aj k výmene elektroinštalácie a nainštalovaniu úsporných svietidiel. Takisto