Prečo kandidujem?

Žijem tu od narodenia ako generácie mojich predkov. Prastarý otec bol kostolníkom v Dóme sv. Alžbety, ja som sa podieľal na reštaurovaní Dómu a Kaplnky sv. Michala. Som dlhoročný aktívny športovec. Mnohé miesta, kde som športoval však dnes už neexistujú. Plávanie – šport pre všetkých, je takmer nedostupné. Jedna plaváreň je málo a je čas to zmeniť. Život však nie je len o športe. Aby sa deti s rodičmi na ihriská dostali, potrebujú bezpečné chodníky a priechody pre chodcov, možnosť zaparkovať, kvalitné školy, dobrú prácu a fungujúce úrady. Košice si zaslúžia byť skvelým miestom pre život!

Prečo volím Jara?

Jaro Polaček sa odvážne postaviť ťažkým protivníkom a roztrhol pavučinu moci tých, ktorí v Košiciach roky bačovali. Nezutekal z boja ani vtedy, keď mu pod nohy hádzala polená najbližšia rodina. Je to rovný chlap a záleží mu na našom meste.

Prečo Jaro volí mňa?

Pochopil, že má v mojej osobe spojenca, ktorý pomáha Košiciam činmi a nielen sľubmi. Pracovne síce aktuálne pôsobím v hlavnom meste, no srdcom a dušou som verný nášmu mestu. Ako mnoho iných som aj ja odišiel pracovať do Bratislavy, ale chcem sa vrátiť. Chcem sa vrátiť do mesta, v ktorom žili celé generácie našej rodiny, do mesta, kde bude dobre aj mojim deťom a ostatným Košičanom.

Pár zaujímavostí o mne

Záľuby: Rodina, šport (beh, skialpinizmus, parašutizmus), varenie, chalupárčenie a remeselné práce
Najobľúbenejšie jedlo: Segedínsky guláš a košický „stroganov“
Najobľúbenejší nápoj: Citronáda
Najobľúbenejší politik: Václav Havel
Najobľúbenejší herec: Louis de Funès
Najobľúbenejší film: Vážení přátelé, ano
Najobľúbenejší spevák: Michal Prokop
Najobľúbenejšia kniha: Milan Kolcun: Košice na každý deň
Najobľúbenejšie miesto v Košiciach: Trh na Dominikánskom námestí, kam som chodil ako malý chlapec každú sobotu so starou mamou a teraz tam chodím s mojimi deťmi.
Životné krédo: Nemožné je len jednou z možností. (Pavol Pochylý, horolezec)